KNIHY O KOŘENÍ

Obchod-Oliver.cz

Jak pro milovníky dobrého jídla tak pro znalce koření existuje na českém trhu celá řada knižních titulů s touto zajímavou tématikou. Rádi se s Vámi na stránkách on-line obchodu Obchod-Oliver.cz podělíme o výsledky naší práce při hledání zajímavých knih a publikací na téma "koření a bylinky" 

 

Koření a jeho léčivé účinky

Koření a jeho léčivé účinky

Autor:

Pavel Valíček

Nakladatelství:

Start

Popis:

Milovníci koření jistě ocení informace nejen o využití jednotlivých druhů v kuchyni, ale i o jejich léčivých účincích. Kromě exotických druhů koření rostoucích v tropech a subtropech jsou v publikaci zahrnuty i některé z těch, které rostou u nás, včetně možnosti jejich pěstování. Pro využití klasického způsobu léčení je u rostlin původem z Asie uvedena i charakteristika z hlediska tradiční čínské medicíny.

Podrobnosti:

  • Počet stran: 135 stran
  • Vazba: pevná vazba
  • Rozměr: 151×215 mm
  • Hmotnost: 270 g
  • Jazyk: český jazyk
  • ISBN: 8086231348
  • Rok vydání: 2005
  • Naše katalogové číslo: 21246


 

Rafinované koření

 

Autor:

Bettina Matthaeiová

Nakladatelství:

Grada

Popis:

Ochucujte rafinovaně! Muškátový oříšek patří k bramborové kaši stejně jako skořice do švestkových povidel… ale proč byste se nemohli vydat při ochucování po nových cestách? S naším výběrem nejkrásnějších receptů pro labužníky to není problém. Ochutnejte teplý okurkový salát s mátovým jogurtem, kuře na muškátu s hrozinkami nebo garnáty s koriandro-kokosovou omáčkou. Neodolatelné jsou i dezerty jemně ochucené šafránem, portským vínem se skořicí nebo šťávou z limetek. Přehledná tabulka o koření a mnohé tipy a triky autorky jsou zárukou, že se vše určitě podaří a že se při vaření budete bavit

Podrobnosti:

  • Počet stran: 64 stran
  • Vazba: brožovaná vazba
  • Rozměr: 165×200 mm
  • Hmotnost: 120 g
  • Jazyk: český jazyk
  • ISBN: 8024722948
  • Rok vydání: 2007
  • Naše katalogové číslo: 40005

 

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.